Plaspaal bij fietsenstalling Maagjesbolwerk

Zwolle – Vlak voor de ingang van de gratis fietsenstalling aan het Maagjesbolwerk is een plaspaal geplaatst. Fietsersbond.Zwolle werd getipt door een actieve fietser uit Hattem.

pisbak_maagjesbolwerk.jpg

Hij vond dat dit niet bepaald de manier was om het gebruik van deze stalling te stimuleren. De Fietsersbond nam contact op met de gemeente en plaatste een foto met commentaar op de website. De gemeente heeft laten weten dat gezocht wordt naar een andere plek voor de bak.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Die fietsersbond hoeft maar te kikken en de gemeente springt in de houding. Die club heeft blijkbaar grote invloed. Wat de fietsersbond echter vergeet is dat diezelfde fietsenstalling en de ruimte er omheen wordt gebruikt als openbaar toilet, waar de stank soms niet te harden is. Overigens is het een amechtige poging van de gemeente om het urinedepot dat Maagjesbolwerk heet enigszins te ontlasten van de stank, rotzooi en schade die het wildplassende uitgaanspubliek veroorzaakt.
  Dit zal niet baten, zolang er niet keihard wordt gecontroleerd en opgetreden tegen de wildplassers en zolang de horecaondernemers ter plaatse hun publiek laten betalen voor smerige en volstrekt ontoereikende toiletvoorzieningen.


  ⚠️ Meld

 2. Die fietsersbond hoeft maar te kikken en de gemeente springt in de houding. Die club heeft blijkbaar grote invloed

  Je weet niet half hoe ver de satanische tentakels van de fietsersbond reiken…..:P


  ⚠️ Meld

 3. Natuurlijk moeten er openbare toiletten komen in Zwolle, maar het is wel duidelijk dat je moet nadenken over de locatie. Je zal als vrouw daar je fiets willen stallen en er staan een stel zeikerds voor de ingang, lekker!


  ⚠️ Meld

 4. Ik probeer me dat voor te stellen. Hoe zou dat dan moeten? Laddertje naast de zadel of denk je sommigen hun anus in hun nek hebben zitten?! Lijkt mij een beetje een onpraktisch idee…


  ⚠️ Meld

 5. De melding komt niet van mij, maar is me wel uit het hart gegrepen. Toen ik daar laatst mijn fiets stalde, vond ik het ronduit smerig om zo dicht langs die plaspaal te moeten lopen. En dan stond er nog niet eens iemand in…
  Misschien kan een van de mannen mij vertellen waarom mannen altijd zonodig buiten moeten plassen. Elk café heeft toch een toilet?


  ⚠️ Meld

 6. waarom denken de mensen niet mee en lopen ze altijd te Zeiken op de overheid. pak je het ene probleem aan beginnen ze weer te Zeiken over het andere. kinderachtig om het op een site te plaatsen zonder eerst in overleg te gaan en de achtergrond niet te kennen. Tjaa wie is er nu een ZEIKERD (of klopt dit soms ook niet)


  ⚠️ Meld

 7. Een openbaar toilet m/v in de binnenstad van Zwolle is zeker geen overbodige luxe maar waarom zo’n privacy-loze zuil?
  In buurstad Kampen staat op het van Heutzplein een roestvrij stalen urinoir met een gesloten achterwand zodat voorbijgangers niet tegen plassende mannen hoeven aan te kijken.
  Ook spoelt dit urinoir zichzelf automatisch na ieder bezoek helemaal schoon.
  Daar hebben het dan toch heel wat beschaafder opgelost dan in onze provinciehoofdstad.


  ⚠️ Meld

 8. Het wordt nu ook wel eens heel hoog tijd dat de gemeente op diverse lokaties in de binnenstad openbare toiletgebouwtjes plaats voor zowel vrouwen als mannen.Je kan alleen maar terecht bij V&D en verder inde kroegen of restaurants maar die zijn er niet van gediend dat je alleen je behoefte komt doen..Je mag niet je plas lozen langs de weg dus zorg dan ook voor de mogelijkheid waar het wel kan gemeente


  ⚠️ Meld

 9. Als vrouw kun je net als man overal terecht voor je plas etc. v en d , de hem, mac donalds, bloks, etc.
  Maar om nou zo’n pis… je zal maar pispaal zijn… :D:D:D:D>:(


  ⚠️ Meld

Reageer