Gymnasium Celeanum in top beste scholen

Zwolle – Het Gymnasium Celeanum in Zwolle behoort tot de acht beste scholen voor VWO in Nederland. Zo meldt Elsevier dat jaarlijks de kwaliteit van scholen in het voortgezet onderwijs onderzoekt m.b.v. gegevens van de Inspectie van het Onderwijs. Elsevier over de winnaars van 2013: “Oude bekenden in de lijst zijn het Stedelijk Gymnasium in Leiden en het Gymnasium Celeanum in Zwolle, zij staan respectievelijk zes en vier jaar bij de topscholen.”

Caren Japenga, rector van het Celeanum, reageert enthousiast en supertrots :”Het Celeanum heeft haar reputatie opnieuw bevestigd. Onze onderwijskwaliteit is mede te danken aan het categoriale karakter en de sterke regionale functie van de school. Door de omvang zijn we groot genoeg om een prachtig aanbod te kunnen financieren en klein genoeg voor een fantastische sfeer en veel maatwerk. Goede wijn behoeft geen krans, maar wij zijn ontzettend trots op deze erkenning. Eén van de beste scholen van Nederland staat in Zwolle, dat is toch geweldig! “

Ouders en groep 8 leerlingen die geïnteresseerd zijn in het Gymnasium Celeanum zijn zaterdag 2 februari van harte welkom tijdens het Open Huis van het Gymnasium Celeanum. Zie voor meer informatie www.celeanum.nl.

Artikel delen:

Reageer