Sticks met vijfsterrenalbum naar Hedon

Zwolle – Vrijdag 25 januari brengt Sticks live zijn nieuwe album Stick Bukowski ten gehore in poppodium Hedon. Het album ontving lovende recensies van onder meer OOR en Volkskrant. Sticks is in vorm en weet samen met producer Dokter Moon met negen ijzersterke nummers te komen. Na afloop kunnen bezoekers in Hedon blijven voor een ware Beestenboel-afterparty, de enige echte hiphop surpriseparty waar de line-up pas bekend is op de avond zelf.

Hoewel Sticks juist een periode van rust aankondigde verschijnt er begin december plots een nieuw album. Ontstaan in het huis van TopNotch labelbaas Kees de Koning schreef Sticks samen met producer Dokter Moon in korte tijd Stick Bukowski. Met vrij gebruik van de platenkast van De Koning voor samples spit Sticks zijn teksten relaxter dan ooit. De negen nummers die Stick Bukowski bevat grijpen dan ook terug naar een oldskool laidback feel. Het is misschien wel zijn beste solowerk in jaren.

STICKS & MOON – STICK BUKOWSKI
BEESTENBOEL AFTERPARTY

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 25 januari
Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
Entree : € 7,50 (vvk) – € 10,00 (deur) – excl. € 1,00 servicekosten

Tickets zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl of bij Plato Zwolle

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Klopt Johan, op de één of andere manier vindt YouTube het nodig om de Flash-variant te laten zien, terwijl Flash iets is uit < 2008, hopeloos verouderde technologie... Waar het aan ligt weet ik niet, helaas.


    ⚠️ Meld

  2. Johan, ik heb hetinmiddels opgelost doordatik door je reactie eenhelder moment kreeg.
    Vanaf nu worden alle Youtube video’s op alle apparaten afgespeeld, waaronder op de tablets en telefoons nu ook in HTML5. Enjoy! 😉


    ⚠️ Meld

Reageer