Inschrijven Kiek Op Wie Liek Ie Komputiesie

Zwolle – Op de zondagavond van het carnavalsweekend wordt al sinds jaren de “Kiek Op Wie Liek Ie Komputiesie” gehouden. Dit is dan ook met recht een carnavalskraker waarbij carnavalsvierders zich eens een grote ster of beroemdheid mogen wanen.

Verkleed als artiest wordt op het podium een act neergezet. Dit behoeft echter per definitie niet altijd een muzikale vertolking te zijn. Het moet altijd wel een act zijn waarin je kruipt in de huid van een beroemdheid. Prins Kortje I en zijn adjudanten Joet & Snip zullen beoordelen op de gelijkenis met de echte ster, originaliteit, kwaliteit en de mate waarin het publiek vermaakt wordt. Net zoals vorig jaar wordt dit fantastische evenement in het Veurstroate Heinekenhuus gehouden. Nieuw is dat de winnaar(s) er vandoor gaat met een orginele Thuistap die beschikbaar wordt gesteld door het Heineken Huus. Bovendien wordt de winnaar(s) op carnavalsdinsdag uitgenodigd door Stadsprins Kortje, zijn adjudanten Joet & Snip en de Vorsten HePpie & Martinus voor een feestelijk ontbijt. De presentatie van deze hossende en swingende happening is dit jaar in handen van de Vorsten HePpie & Martinus die weer garant staan voor een daverende avond. De entree is natuurlijk gratis!

Dit jaar vindt de “Kiek Op Wie Liek Ie Komputsie” plaats op zondagavond 10 februari in het Veurstroate Heinekenhuus op het podium voor Timeless/Bloopers en start om 21.00 uur. Bij kou zullen de zijkanten van het Huus dichtgemaakt worden en indien nodig zal deze verwarmd worden.

Wie mee wil doen kan zich opgeven bij Hans Morsink via email: hans.morsink@ziggo.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van deelname “KOWLIK”.

Op de avond van de Komputiesie kan ook nog aangemeld worden, mits er dan nog ruimte in het programma zit. De eerste aanmeldingen zijn echter al binnen, dus geef je zo snel als mogelijk is op.

Artikel delen:

Reageer