Elly & Rikkert naar Koningskerk in Zwolle

Zwolle – Elly & Rikkert komen naar Zwolle. Op 9 februari a.s. komt het duo voor een kinderconcert naar de Koningkerk in Zwolle Zuid. Dit concert is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar en begint 14.30 uur Een groot liedjesfeest!

Elly & Rikkert staan als altijd, heel dichtbij de kinderen. En die kunnen meezingen met nieuwe en oude bekende liedjes. Elly & Rikkert kiezen uit de talloze nummers die ze in de loop der jaren voor deze leeftijdsgroep hebben geschreven en waarvan er veel bekend zijn geworden; ze worden gezongen door koren, op scholen, in kerken en clubs. Ook bij de voorstelling valt er veel mee te zingen en mee te doen. Liedjes met een bijbelse inhoud, maar ook situaties uit het dagelijks leven die voor kinderen herkenbaar zijn, passeren de revue. Er is vrolijkheid en humor, er zijn twee geweldige muzikanten die hen begeleiden: Jan Borger op keyboards en accordeon en Dick Le Mair op percussie. Een feest voor jong en oud. En altijd: heel dichtbij! Toegang voor kinderen vanaf 4 jaar. Ook zal er ’s avonds een concert voor volwassenen zijn. De titel van dit concert is: hemel en aarde.

Avondconcert:

‘Hemel en aarde’: van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo’s: momenten om te overdenken en pittige maatschappijkritiek. Iedereen die zo’n avond meemaakt is na afloop enthousiast, ontroerd of uitgedaagd. Gelukkig ontdekt nu ook de generatie jonge mensen, die met hun kinderliedjes is opgegroeid, de inhoud van hun repertoire voor de volwassenen. Zij zingen tekstueel hoogstaande liedjes, maar ook muzikaal valt er een hoop te genieten, mede dank zij twee klasse-muzikanten: Jan Borger op keyboards en accordeon, en Dick Le Mair op percussie-instrumenten.

Na het concert is er mogelijkheid om boeken en CD’s aan te schaffen van Elly en Rikkert.

Aanvang avondconcert: dit concert is toegankelijk voor kinderen vanaf 12 jaar en begint om 19.30 uur Datum: zaterdag 09-02-2013. Locatie en adres: de Koningskerk Landsheerlaan 5 Zwolle Kaarten a 10,00 voor het middagconcert zijn te verkrijgen bij chr .boek en muziekwinkel de Fakkel, Vechtstraat 22 in Zwolle. Tevens bij boek en muziekhandel Lighthouse in de Geraniumstraat 14 Kaarten a 12,50 voor het avondconcert zijn te verkrijgen bij bovengenoemde boek en muziekhandels Tevens kan men reserveren via www.events4christ.nl of bel 0172-471483.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer