Vermiste Zwollenaar levenloos aangetroffen

Zwolle/Dronten – De sinds maandag 14 januari vermiste 52-jarige Zwollenaar is dinsdag 15 januari levenloos aangetroffen in het Roggebotzand aan de Vossemeerdijk in Dronten. Ook zijn auto werd daar aangetroffen. Volgens de politie was er geen sprake van een misdrijf en kan ook een ongeval worden uitgesloten.

politie_logo_4.jpg 

De Zwollenaar was maandag 14 januari door zijn familie als vermist opgegeven nadat hij niet op zijn werk in Deventer was verschenen. Na berichtgeving via de media reageerde dinsdagmiddag een getuige, die meende de blauwe Peugeot van de man te hebben gezien in Dronten. Toen de politie daar ging kijken bleek het inderdaad te gaan om de auto van de vermiste man. Het lichaam van de Zwollenaar werd later levenloos aangetroffen in een bosperceel.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ochjee, dat dit zo heeft moeten aflopen.. Kunnen we hier van zelfmoord spreken als het geen misdrijf is of een ongeval. Sterke gewenst in ieder geval aan de nabestaande.


    ⚠️ Meld

  2. Heel erg dat je zon bericht moet krijgen veel sterkte voor familie en nabestaanden.Lijkt wel steeds meer voor te komen dit soort levensberoving of zelfmoord heeft hetsoms met deze tijd te maken dat mensen het steeds moeilijker krijgen om het hoofd boven water te houden.Je leest niet anders meer als beroving ,zelfmoord ed


    ⚠️ Meld

Reageer