Vrouw van tas beroofd aan Primulastraat

Zwolle – Op dinsdagmiddag 15 januari werd ergens tussen 18.15 en 18.30 uur een 40-jarige vrouw uit Zwolle van haar tas beroofd. De vrouw reed op de fiets op de Primulastraat toen zij voelde dat haar fiets onder haar uit werd gerukt waardoor zij onderuit ging.

Zij ziet vervolgens een scooter/brommer met twee personen erop wegrijden in de richting van de Hyacintstraat. Zij weet echter niet zeker of dat ook de personen zijn die haar hebben beroofd. Bij controle miste zij uit haar fietstas een plastic tas met een geldkistje met een geldbedrag. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u iets gezien of beschikt u over informatie die tot de daders in deze zaak kan leiden, neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem. Bel dan 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Die gasten hebben vast geweten dat er een geldkistje in zat zal anders niet weten waarom ze die tas belangrijk vonden.Vraag mij af waar ze vandaan kwam met dat geldkistje en of deze gasten ook daar aanwezig zijn geweest en gezien hebben dat ze het geldkistje meenam in de fietstassen .Wel heel erg dom om zo veel geld te gaan vervoeren


    ⚠️ Meld

Reageer