Vertraging op traject Zwolle – Lelystad

Zwolle – Op het traject Zwolle – Lelystad moeten treinreizigers donderdagavond rekening houden met een langere reistijd.

Op de Hanzelijn tussen Kampen Zuid en Lelystad Centrum geldt een langere reistijd door een wisselstoring. Houdt u rekening met een extra reistijd van 15 – 30 minuten. De verstoring is naar verwachting rond 20.30 uur verholpen.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Hoe kan het toch dat hier in de winterse omstandigheden altijd problemen zijn bij het spoor.Landen als Zwitserland en Oostenrijk waar altijd winters zijn met veel sneeuw en vorst hoor je die klachten nooit daar rijd alles netjes op tijd.Is het hier dan zo slecht geregeld bij het spoor


    ⚠️ Meld

  2. @Pieters daar zijn de sporen en treinen helemaal gebouwd op veel/vaak sneeuw. Hier in Nederland niet. Als dat wel zo zou zijn, zou het buiten de sneeuwtijd (nogal een groot gedeelte van het jaar hier), veel en veel meer kosten om dat materiaal te laten rijden.

    Het is een beetje hetzelfde als terrasverwarmers installeren op je terras op Aruba voor die 8 dagen per jaar dat het ’s avonds wat frisser is.


    ⚠️ Meld

Reageer