“Indrukwekkend mooi Gare Du Nord”

Zwolle – Vrijdagavond trad in Hedon de Nederlandse jazzformatie Gare Du Nord op. De band onder aanvoering van de charismatische frontvrouw Dorona Alberti weet sinds het debuutalbum Excellounge aan te spreken en het populaire werk Sex ’n Jazz was goed voor dubbel platina. Het optreden werd goed bezocht en de aanwezige muziekliefhebbers hadden het over een indrukwekkend mooi concert.

_mg_6910.jpg

Deze avond stond in het kader van de nieuwe plaat Lifesexy. De topformatie met zangeres Dorona Alberti stond met het album Sex ’n Jazz ruim 100 weken genoteerd in de Nederlandse album top 100. Het werk bereikte de dubbelplatina status en betekende de definitieve doorbraak voor de band. De drukbezette touragenda met shows in binnen- en buitenland getuigd van een sterke livereputatie. Het is juist die energie die de nieuwe plaat Lifesexy zo goed weet te vatten. Het enthousiasme en de uitbundigheid die Alberti en haar band naar het podium brengt geven een goede twist aan de doorgaans keurige, perfect uitgebalanceerde producties. Dat was vrijdag tijdens het optreden in Zwolle goed te merken!

_mg_6930.jpg

_mg_6896.jpg

_mg_7038.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

_mg_6950.jpg

_mg_6954.jpg

_mg_6974.jpg

_mg_7010.jpg

_mg_6988.jpg

_mg_6904.jpg

_mg_6984.jpg

_mg_7004.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dankjewel voor de fotoreportage Wouter. Had er graag bij willen zijn maar had meer te doen voor de Weblog. 😉
    Heb je enig idee of ze mijn favoriet “Berlin Beat” ook hebben gedaan? dan weet ik zeker dat ik wat gemist heb namelijk. 😛


    ⚠️ Meld

Reageer