Sassendonkers in de rij voor het Carnavalsconcert

Zwolle – De kaartverkoop voor het traditionele Carnavalsconcert in theater De spiegel op was zaterdagmiddag bij café Timeless. Elk jaar staat er voor het kopen van een kaartje een lange rij Sassendonkers op de Voorstraat te wachten totdat om 15.00 uur de kaartverkoop begint. Alsof het een topartiest betreft, en in wezen vinden de carnavalsvierders in Zwolle dat van het Carnavalsconcert ook. Daar moet je bij zijn!! Degene (zie de eerste foto) die de eerste kaartjes bemachtigde stond er zaterdag om 09.15 uur al!

carnavalsconcert_3.jpg

Het is voor vriendengroep de Mommerië de laatste keer dat ze het carnavalsconcert organiseren en de brugact op de zaterdagmorgen uitvoeren. De ‘Assendorper Geurneuzen’ nemen het stokje over en geven in 2014 acte de presence. De Mommerië blijft overigens gewoon bestaan. "Het carnavalsbloed blijft natuurlijk door onze aderen stromen en we zullen met verrassende ‘straat’acts het carnaval in Sassendonk blijven bestoken." Het kleurrijke concert vindt plaats op maandag 11 februari om 11.00 uur. Wie er optreden? Dat blijft altijd een groot geheim!

carnavalsconcert_2.jpg

carnavalsconcert_4.jpg

 carnavalsconcert_5.jpg

Via Lees verder nog een foto…

carnavalsconcert_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. ik ben het er mee eens zelfs myn tante in kampen denkt dat iklave loos inde diezestraat lich ter wei ook op tocht kyken tonne kletssen enz en de kerk er by hoort duslaat zemaar kletssen eiluver lid allaaf en fyn carnaval


    Maak melding

Reageer