IJsbaan WVF in Zwolle geopend voor de leden

Zwolle – Het is zover!! De ijsbaan van IJsvereniginging WVF in Westenholte gaat zondagmiddag open. Maar helaas nog niet voor iedereen. Alleen de leden zijn op vertoon van de ledenkaart van 13.30 – 17.00 uur van harte welkom op de ijsbaan. De ijsbaan van IJsvereniging HWZ blijft helaas gesloten. De ijsvloer is daar jammer genoeg te dun en te slecht.

De ijsvloer van de schaatsbaan in Westenholte is nog niet sterk genoeg om heel Zwolle te dragen. Zondagmorgen werd een ijsdikte van 7 cm. gemeten. WVF biedt de mogelijkheid om te schaatsen, met dien verstande dat op het moment dat het bestuur de veiligheid niet meer kan garanderen, de ijsbaan op ieder moment kan worden gesloten. Let wel: Er kan zondagmiddag geen lidmaatschap worden geregeld. De ijsbaan van WVF is in 2013 de eerste ijsbaan die open gaat in Zwolle.

Afhankelijk van de ijsconditie van de baan van WVF op maandag, wordt besloten of ook niet-leden toegang krijgen op de ijsbaan en eventueel een lidmaatschap kan worden aangeschaft. Nadere berichtgeving hierover volgt.

Artikel delen:

Reageer