Mannen vernielen hekwerk bij het station

Zwolle – Zaterdagavond 19 januari werden op het Stationsplein acht mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging. Zij zouden de hekken van een winkel aan de Westerlaan en een fiets op het station hebben vernield.

De 50-jarige eigenaresse van de winkel werd gealarmeerd door een getuige dat een groep mannen de hekken rondom het parkeerterrein vernielden. Zij nam direct contact op met de politie en ging ter plaatse om de schade te bekijken. Daar bleek dat meerdere hekken waren vernield en ontzet. Politiemedewerkers kwamen ook ter plaatse en troffen op een perron van het station de groep jongens aan. De groep had daar ook schade aan een fiets toegebracht. De mannen (22 tot en met 27 jaar) uit Ens, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Marknesse en Mastenbroek werden vervolgens aangehouden en ingesloten voor verhoor. De eigenaresse heeft aangifte gedaan. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Misschien op de terugweg van tractorpulling in de IJsselhallen? In het verleden toen ik daar kwam werd er behoorlijk bier gedronken.


  ⚠️ Meld

 2. Hé boertjes: Als je nou persé iets wilt vernielen doe dat dan in eigen gehucht of op je eigen boerderij.
  Tsjonge jonge wat ongelooflijk simpel.


  ⚠️ Meld

 3. Precies ga maar in je eigen dorpjes al dat k… vernielen en voor ellende zorgen en niet hier bij ons in ZWolle!!
  Genoeg eigen ezels die soortgelijke dingen doen …


  ⚠️ Meld

 4. Wat een heldendeze knapen om op zo,n volwassen leeftijd deze ongein uit te halen .Zal wel drank in het spel zijn enzich groot willen voordoen in de groep .Alleen doen ze het niet dan zijn het schijtluizen


  ⚠️ Meld

Reageer