Man vast voor mishandeling aan Luttekestraat

Zwolle – Een 21-jarige man uit Zwolle werd in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 januari bij een horecagelegenheid aan de Luttekestraat aangehouden en ingesloten voor mishandeling van een 24-jarige man uit Oldebroek en mogelijk ook een 24-jarige man uit Oosterwolde.

De man uit Oldebroek zou een persoon hebben aangesproken of hij niet naar binnen mocht in de betreffende horecagelegenheid. Daarop werd hij in zijn gezicht geslagen door de persoon die hij aansprak. Vervolgens werd hij weer geslagen door andere verdachten, waaronder de aangehouden Zwollenaar. De man uit Oosterwolde wilde de Oldebroeker helpen, waarop meerdere personen zich op hem richtten en hem sloegen en schopten. Beide slachtoffers hebben aangifte gedaan. Getuigenverklaringen zijn opgenomen. De politie onderzoekt de mishandeling. Proces-verbaal wordt opgemaakt voor de verdachte.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het gaat hier ook elk weekend verkeerd in de horeca uitgaansgelegenheden .Hebben alle mensen nu zo,n kort lontje of komt het door overmatig volgieten met alcohol.Denk ook dat er bij vele gelegenheden de uitsmijters ook deel aan hebben deze gasten bepalen vaak wie er in mag en wie niet.En vaak ook vriendjespolitiek op dat gebied.


    ⚠️ Meld

Reageer