50JaarPop! in Concert naar 2 Maart 2013

Zwolle – Het geplande concert 50JaarPop! In de IJsselhallen Zwolle is eind januari is verplaatst naar zaterdag 2 maart. Alle kaartkopers zijn via de verkoopkanalen geïnformeerd en krijgen een ticket voor de nieuwe datum. Voor de rest blijft alles hetzelfde.

‘We willen een bomvolle zaal en een succesvolle start en nadat C1000 had aangeboden een grote actie in februari te willen starten, wist ik het wel zeker. Het evenement wordt verplaatst naar zaterdag 2 maart 2013, voor de rest blijft alles hetzelfde’, aldus organisator Harry Oosterhuis. C1000 Actie Na de succesvolle De vrienden van Amstelactie, zal C1000 ook kaarten weggeven voor 50JaarPop! De supermarktketen heeft exclusief 5.000 kaarten weten te bemachtigen. In diverse winkels in en rond Zwolle krijgen klanten vanaf februari bij aankoop van 25 euro aan boodschappen, 1 ticket van C1000 gratis. 50JaarPop! 50JaarPop! DutchTop100 Aller Tijden is objectief samengesteld op basis van alle Top40-hitparades en Top2000-lijsten. De waarde van de hit door de jaren heen heeft bepaald welke de groots hits van Nederland zijn. Onder leiding van de Top-40 band zorgen George Baker, Piet Veerman, Erik de Zwart en Johannes (bekend van The Voice of Holland) voor een hoog meezinggehalte. Willie Oosterhuis is de gastheer van het concert in de IJsselhallen Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Omdat ze volgens mij bijna geen kaartjes verkocht hebben beginnen ze zo,n actie. 5000 kaartjes bij de C1000! Krijgen de mensen die al wel een kaartje gekocht hebben ook gratis entree nu? of een ticket gratis erbij? vast niet die Willie kennende.


    ⚠️ Meld

Reageer