Zwolle Culinair van start

Vrijdagavond is in de Broerenkerk de 3e editie 'Zwolle Culinair' van start gegaan. Ongeveer 14 restaurateurs presenteerden zich in mini-restaurants, waar men zowel de smaak als de sfeer van de restaurants kon proeven. De eerste avond werd druk bezocht.

Zwolle Culinair is uitgegroeid tot meer dan een presentatie van gerechten. Men kan er plaatsnemen in heuse mini-restaurants die ook een goede indruk geven van de sfeer van het restaurant. Het publiek dat binnenloopt is zeer gevarieerd. Mensen die na het winkelen even een hapje willen eten, fijnproevers die een keur aan restaurants afgaan, en zakenlieden die even komen netwerken op het Ontmoetingsplein. Daar kan men in een gezellig ingerichte bar onder het genot van een drankje of een kop koffie even bijpraten.

 

 

 

Zwolle Culinair duurt nog tot en met 29 oktober, meer info via onze agenda

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Klopt dat viel mij dus ook op. Bij binnenkomst stond de hele kerk al blauw van de rook.
    Misschien iets voor de organisatie om het roken volgend jaar te gaan verbieden.

Reageer