Vakantie voor kinderen die het niet breed hebben

Zwolle – Uitdagende, gezellige en afwisselende kampen vindt je bij Don Bosco Experience! Zij organiseren jeugdkampen voor kinderen van 10-18 jaar die het minder breed hebben of door andere redenen niet op vakantie kunnen. Het is een non-profit organisatie. Als je van avontuur houdt, nieuwe dingen wilt ontdekken en je hebt zin om nieuwe vrienden te ontmoeten, ga dan met ons mee. Kom en ontdek of jij op deze geweldige locatie, midden op de Veluwe, het avontuur aandurft! De kampen worden georganiseerd op camping en kampeerboerderij Meerveld in Ughelen.

Experience On Tour fietst langs mooie plaatsjes in Nederland en je slaapt elke nacht ergens anders. Een week plezier maken met een groep jeugd- of jongeren en met een ervaren enthousiaste groep vrijwilligers die goed voorbereid is en elk moment van de dag een veilige omgeving creëert en bij elke activiteit aanwezig is en mee doet! Voor ons geldt dat wij met ons hart met jeugd en jongeren werken, dat wij luisteren naar de mening, problemen en ideeën van jeugd en jongeren en dat wij hen de ruimte geven zichzelf te zijn. Iedereen is welkom op de kampen van Don Bosco Experience, een onvergetelijke ervaring!

"We proberen de kampprijs zo laag mogelijk te houden zodat zoveel mogelijk deelnemers mee kunnen. Mocht het niet lukken dit bedrag te betalen? Dan is eventueel reductie mogelijk".

Heb je een vraag of wil je meer informatie om deel te nemen of je als vrijwilliger opgeven? Stuur een mail naar: info@donboscoexperience.nl of bel Melissa Gerritsen 0615341448 www.donboscoexperience.nl

Experience Adventure

21 t/m 27 juli

10 t/m 12 jaar

€ 100

Experience Adventure XL

27 t/m 27 juli

13 t/m 15 jaar

€ 100

Experience On Tour

28 juli t/m 3 augustus

15 t/m 18 jaar

€ 100

Najaarsweekend

18 t/m 20 oktober

15 t/m 18 jaar

€ 45

Artikel delen:

Reageer