Van der Capellen bij vijf leukste scholen

Zwolle – De Van der Capellen scholengemeenschap in Zwolle maakt grote kans uitgeroepen te worden tot de leukste school van Nederland! Donderdagmiddag heeft SlamFM! de school samen met vier andere scholen genomineerd. De school gaat nu op voor de finale en vertrekt op vrijdag 8 februari met 1200 man naar de Heineken Music Hall waar de winnaar bekend wordt gemaakt.

Donderdagmiddag bracht een delegatie van SLAMFM!, een radiostation voor jongeren, het goede nieuws door een onverwacht bezoek te brengen aan de school. Als een soort overval werden Amir Hoseini en Jair Tan, leden van de leerlingenraad, tijdens de les op de hoogte gebracht. Zij hebben als initiatiefnemers, gesteund door de hele leerlingenraad, zich ingezet om zoveel mogelijk stemmen te krijgen van de leerlingen van de Van der Capellen scholengemeenschap. Het zijn namelijk de leerlingen zèlf die de school beoordeeld hebben. Uit de reacties van de leerlingen blijkt dat zij het o.a. vanwege het Tweetalig Onderwijs en de Talentstromen (drama, ict, beta en muziek) enorm naar hun zin hebben op schoo.

Op het Open Huis van aanstaande zaterdag (26 januari) zal er een groot spandoek in de school hangen met de tekst ‘Genomineerd voor de leukste school van Nederland’. Alle leerlingen van groep 8 en hun ouders kunnen dan zaterdag zelf beoordelen of de Van der Capellen scholengemeenschap terecht genomineerd is. Het Open Huis is van 09.30 tot 13.30 uur.

Artikel delen:

Reageer