Eetbaar handgemaakt Staphorster stipwerk

Zwolle – Handgemaakt Staphorster stipwerk dat je kunt eten? Dat kan vanaf heden bij Brasserie Dunnik aan de Broerenstraat. De burgemeesters van Zwolle en Staphorst namen donderdag de proef op de som.

24-01-2013_staphorster_stippeltjesgebak_burg._staphorst_en_zwolle_02.jpg

Brasserie Dunnik in Zwolle heeft iets heel bijzonders in huis, namelijk een gebakje met eetbaar Staphorster stipwerk en kopje & schoteltje met stipwerk. Dit alles wordt handgemaakt in Staphorst. Omdat het zo bijzonder is kwamen de burgemeesters van Staphorst en Zwolle om deze unieke producten te openen & introduceren. Het aanbieden aan de burgemeesters werd gedaan door tweeling dochters van Dunnik. Uiteraard in passende moderne Staphorster klederdracht. Naast de koffie en het gebakje is er ook een servieslijn gemaakt met Staphorster stipwerk. De in Staphorst woonachtige Dunnik kwam op het idee voor stipwerk toen hij op een modeshow laarzen met Staphorster stipwerk zag. Dat idee heeft hij vervolgens uitgewerkt tot het bijzondere gebakje en servies.

24-01-2013_staphorster_stippeltjesgebak_burg._staphorst_en_zwolle_01.jpg

24-01-2013_staphorster_stippeltjesgebak_burg._staphorst_en_zwolle_03.jpg

24-01-2013_staphorster_stippeltjesgebak_burg._staphorst_en_zwolle_04.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Eetbaar handgemaakt Staphorster stipwerk”

  1. In de afgelopen dagen zie ik onze burgemeester alleen maar boeken in ontvangst nemen, feest fieren en gebak eten. Het lijkt wel of de functie van Burgemeester een ceremoniële functie is. Snel afschaffen zou ik zeggen, scheelt heeeeeeel veeeeeeel geld voor ons inwoners.

Reacties zijn gesloten.