Theater voor vrijwilligers sportverenigingen

Zwolle – Vrijwilligers van alle sportverenigingen in Zwolle worden van harte uitgenodigd om de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ te bezoeken. Deze voorstelling wordt woensdag 6 februari 2013 gegeven in theater De Spiegel. De sportbonden organiseren deze theatervoorstelling in samenwerking met SportService Zwolle.

‘Wel winnen, hè!’ is bedoeld voor alle vrijwilligers van sportverenigingen en met name voor bestuursleden, trainers, coaches, begeleiders en scheidsrechters. Centraal in de voorstelling staat hoe je als vrijwilliger vanuit je eigen rol een verenigingscultuur kunt neerzetten, waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit. Het verhaal dat deze avond wordt gebracht is gebaseerd op praktijkervaringen van Nederlandse topcoaches. In de voorstelling spelen onder andere Bas Grevelink (Comedy Train/musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer. De theatervoorstelling is onderdeel van het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’.

Dit actieplan is opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom sport aan te pakken. Dit programma wordt uitgevoerd door de sportbonden en NOC*NSF en heeft de steun van het ministerie van VWS, het ministerie van Veiligheid en Justitie, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de MOgroep.

6 februari 2013

Theater De Spiegel in Zwolle

20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze)

Inloop vanaf 19.30 uur

Kosten: 5 euro per kaartje

Kaarten voor de theatervoorstelling zijn te bestellen via www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen.

Kijk voor meer informatie over het actieplan Naar een veiliger sportklimaat op http://www.veiligsportkilmaat.nl/.

Artikel delen:

Reageer