Wachtlijst voor Beursvloer Zwolle

Zwolle – Sinds de aanmeldingstermijn begon op 1 december zijn er inmiddels al 44 organisaties ingeschreven voor Beursvloer Zwolle. In verband met het evenwicht tussen vraag & aanbod wordt er vanaf nu gewerkt met een wachtlijst voor maatschappelijke organisaties. Beursvloer Zwolle wordt uitgevoerd door de Vrijwilligerscentrale Zwolle.

Wethouders van As en Dannenberg zijn, namens het College van Burgemeester & Wethouders, de eerste Vips die hebben toegezegd te zullen deelnemen aan Beursvloer Zwolle op 20 maart. Zij staan de maatschappelijke organisaties te woord en sluiten een aantal matches. Aanmelden kan via deze website. De zevende editie van Beursvloer Zwolle zal plaatsvinden op woensdag 20 maart 2013 bij de Creatieve Coöperatie aan de Esdoornstraat 3. Nedfinity, Kleij Media, Van Elderen Accountants en WegenerMedia zijn de 4 Superaanbieders van de komende Beursvloer. Zij stellen een product of dienst beschikbaar ter waarde van 2500 euro en zullen deze aan 1 maatschappelijke organisatie beschikbaar stellen.

Om deelnemers voor te bereiden op de Beursvloer en te helpen bij het vormgeven van vraag en aanbod organiseert Beursvloer Zwolle een training. Tijdens de training is er ook de mogelijkheid om met elkaar te sparren en een inspirerend verhaal te formuleren. Elk jaar opnieuw blijkt dat de deelnemers meer en betere matches realiseren dan de organisaties die niet aan de training deelnemen. De datum voor deze training wordt nog bekendgemaakt.

Artikel delen:

Reageer