Burgemeester Meijer kiest Tribute To The Eagles

Zwolle – Poppodium Hedon en Bang & Olufsen Zwolle starten 2013 met een nieuw fenomeen: BeoPlayground. Deze muzikale speeltuin wordt een reeks speciale avonden waarvoor Hedon de sleutel weggeeft aan mensen uit (regio) Zwolle die enige bekendheid genieten. De allereerste editie was donderdagavond, in een matig bezocht Hedon, voor Burgemeester Henk Jan Meijer.

_mg_7558.jpg

Met de ‘host’ van de avond wordt op basis van persoonlijke smaak / CD-collectie / Spotify-lists een avond ingevuld die bol staat van live muziek en spektakel. Een eigen ‘playground’. Er ontstaat een avond waar de muziekvoorkeur van de host de rode draad gaat vormen. Verbinden! Via muziek met de wereld! Een speeltuin! Iedere keer weer anders. Burgemeester Henk Jan Meijer trapte donderdag af! Met hem werd zijn speeltuin voorzien van de speeltoestellen. Als fervent luisteraar van de Top2000 houdt onze burgervader van classic kwaliteitsmuziek en ziet hij graag een link met de regio in zijn muzikale speeltuin. En zo werd gekozen voor een Tribute To The Eagles live gespeeld door een gelegenheidsformatie.

_mg_7575.jpg

_mg_7637.jpg

_mg_7598.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

Die formatie bestond uit Bauke Bakker (Bertolf / Krystl), Erik Neimeijer (Cool Genius / K3), Dirk Schreuders (Erwin Nyhoff), Bas Schouten (Backcorner Boogie Band) en Bram Bokken (Cyborg Killing Machine). Een band die louter bestaat uit doorgewinterde professionals die op ongeëvenaarde wijze klassiekers als Hotel California, Desperado en New Kid In Town ten gehore weten te brengen. Rondom het optreden hoorde je nummers die door de Burgemeester zelf waren geselecteerd.

De volgende gast is al bekend, dat wordt ondernemer Jacco Vonhof en een optreden van Speelman & Speelman! Op vrijdag 22 februari krijgt Vonhof zijn eigen Playground. 28 maart is PEC Zwolle voetballer Arne Slot aan de beurt. Meer informatie : www.beoplayground.com.

_mg_7579.jpg

_mg_7589.jpg

_mg_7667.jpg

_mg_7563.jpg

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Uniek concept, maar het heeft veel weg van een decadent verjaardagsfeestje. Met Jacco Vonhof, die wel van wat persoonlijke exposure houdt, zal dat nog meer het geval zijn. Het matige bezoek voor dit feestje zegt al wel veel.


  Maak melding

 2. Dit zijn weer van die projecten waar de gewone belastingbetaler van Zwolle niks van terug gaat zien. Volgens mij kan het geld ook aan doelen worden besteedt waar meer mensen wat aan hebben.


  Maak melding

 3. Je voelt aan alles dat dit initiatief niet gaat werken. Leuk geprobeerd van Hedon, maar commercieel laten verleiden. Ik hoop dat HJ er een mooie B&O set aan overgehouden heeft 8)


  Maak melding

 4. Hier een reactie van een bezoeker uit Hattem: Het was gewoon anderhalf uur heerlijk luisteren naar een aantal heel goede muzikanten die de naam tribute to the Eagles meer dan waard waren.Genoten!!!!


  Maak melding

 5. De eerste 6 reacties weer negatief.
  Waren jullie erbij of is dit typisch Zwols ?

  Wees blij dat men een beetje out of the box denkt en tja zonder sponsors komt de cultuur tegenwoordig niet zo ver meer.


  Maak melding

 6. Heeft Bauke Bakker weer goed gedaan. Was een dik uur lekker meezingen. Het hele B&O gebeuren eromheen stelde niet zoveel voor.
  In de goodiebag zat een leuk (B&O) iphone hoesje..voor de 4..da’s dan weer jammer 😉


  Maak melding

 7. Ben het helemaal eens met Jacob. Wat een gezeur, leuk dat de burgemeester hier aan mee wou doen. Ben benieuwd welke prominente, bekende Zwollenaren nog volgen. 🙂


  Maak melding

 8. Het was een leuke avond. Muzikanten waren enthousiast, konden helaas niet tippen aan de echte Eagles, maar dat doet niet ter zake. Gewoon lekker avondje leuke muziek. Jammer dat er niet meer publiek was.


  Maak melding

Reageer