Zwollenaren aangehouden voor geweldpleging

Zwolle – De politie heeft vrijdagmorgen twee mannen (19 en 20 jaar) uit Zwolle aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Agenten reageerden op een melding van een vechtpartij voor een horecagelegenheid in de Poelestraat in Groningen. Het bleek dat beide verdachten het, om nog onduidelijke reden, aan de stok hadden gekregen met twee Stadjer (20 en 21 jaar). Uit beelden van cameratoezicht bleek dat over en weer was geslagen. Wel zagen agenten dat beide Zwollenaren de aanstichters van het gevecht waren. Het duo moest mee naar het politiebureau en werd ingesloten in het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat. De slachtoffers raakten gewond maar hoefden zich niet onder doktersbehandeling te stellen. Ze deden wel aangifte. De politie stelt een onderzoek in.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Dat zijn Groningers die in de stad Groningen wonen en niet in de Provincie, zij worden stadjers genoemd door de Groningers (zowel door de stadjers als door de provinciale Groningers!)


  Maak melding

 2. Noot aan de redactie: het is me al diverse malen overkomen dat ik via Twitter op een nieuwsbericht klik, en vervolgens steevast wordt verwezen naar het artikel over ‘Holtenbroek vreest de Herberg’. Zo ook nu weer. Wellicht de moeite van het nakijken waard? BVD.


  Maak melding

 3. Hee, het probleem van JoopdeSloper heb ik ook. Het gebeurt ook als ik daarna op 1 van de laatste reacties klik. Ik dacht dat het aan mijn computer lag.


  Maak melding

 4. Hee vreemd, een paar jaar geleden hadden we er hier bij WZ ook last van, het had toen te maken met een # of ? in twitterlinks. Dit heb ik toen verholpen, maar kennelijk is er op Twitter nu nog een andere structuur actief met die tekens. Ik houd het (als WZ systeembeheerder) in de gaten en wanneer ik het probleem zelf kan reproduceren dan los ik het meteen op. Dank voor de melding! 🙂


  Maak melding

 5. Welk bericht weet ik niet meer maar onlangs had ik het ook gewoon op de PC (Chrome). Het is inderdaad niet vaak meer aan de orde geweest maar onlangs dus wel weer een keer


  Maak melding

 6. In de mails is het probleem goed te zien. Soms staat in de url alleen maar het commentnummer en geen artikelnummer. Ook komt het voor dat er twee verschillende commentnummers achter elkaar in dezelfde link staan.


  Maak melding

Reageer