Langeler: “Wij spelen ons eigen spel”

Zwolle – PEC Zwolle speelt zaterdagavond thuis tegen sc Heerenveen. Een belangrijke wedstrijd met het oog op het aansluiten met de middenmoot of een blik naar beneden. Op de website van PEC Zwolle waarschuwt Langeler voor snelle counters van Heerenveen, maar put sinds de prachtige overwinnning bij PSV ook hoop op een goede afloop.

04-11-2012_heerenveen-pec_zwolle_2-1_04.jpg

Langeler: "Morgen in eigen huis tegen sc Heerenveen. De kracht van het team uit Friesland ligt met name in de omschakeling. Als sc Heerenveen de bal verovert komen ze er snel uit met spelers als Djuricic en Van la Parra. Hier moeten we dus voor uitkijken. Uiteraard heeft het team ook zwakke punten die we uitgebreid hebben bekeken en op getraind hebben. Tenminste, getraind in de zin van hoe we hier het beste van kunnen profiteren. Wij spelen ons eigen spel. Met creativiteit, lef, risico en passie. Hopelijk is dat genoeg om te winnen en een volgende stap te zetten richting het ultieme doel: handhaving in de Eredivisie! De voortekenen zijn goed. We zijn fit, trainen scherp, we hebben een aantal spelers in bloedvorm en voelen ons gesteund door het resultaat in Eindhoven vorige week. Helaas geeft dit in onze sport nooit garanties, maar als je de wedstrijden met vertrouwen en zelfverzekerdheid ingaat kan dat nooit nadelig zijn."

"Positief is dat onze ziekenboeg in recordtijd leegstroomt. Denni Avdic en Furdjel Narsingh zitten bij de wedstrijdselectie en Ronnie Reniers, Bart van Hintum, Leon ter Wielen en Haico Epe spelen mee met het beloftenteam tegen Werder Bremen. De enige spelers die nog niet zover zijn, zijn Frank Olijve, Christiaan Cicek en Mimoun Eloisghiri, maar het lijkt erop dat ook zij binnenkort weer kunnen meetrainen. Lekker! Dat geeft ons als trainers de ruimte om luxe keuzes te maken."

Artikel delen:
Reacties 8
  1. In het lokale sufferdje staat vandaag een uitgebreid interview met Art Langeler.
    Een positieve man die een goede en grotere club verdient om als trainer aan de slag te gaan.
    Heerenveen zou normaal gesproken een prima optie zijn, maar aangezien daar na vanavond de degradatiezorgen alleen maar toe gaan nemen weet ik niet of dat een verstandige keus zal zijn.
    Organisatorisch en bestuurlijk is het daar een puinhoop geworden.


    Maak melding

Reageer