Meisjes schrikken van schennispleger

Zwolle – De politie heeft vrijdag 25 januari een man uit Olst aangehouden, die er van verdacht wordt zich in het openbaar te hebben bevredigd. Hij werd op de Wijheseweg gezien door twee fietsende meisjes, die heel alert, het kenteken van de auto van de man noteerden. De politie kon daardoor korte tijd later de verdachte aanhouden.

De twee meisjes fietsten vrijdag aan het eind van de ochtend over de Wijheseweg, toen zij bij de molen een man zagen staan met zijn broek op zijn enkels. De man leek zich te bevredigen. De geschrokken meisjes stopten even verderop en konden zien dat de man in een auto stapte. Het genoteerde kenteken gaven ze door aan de politie, die korte tijd later de 38-jarige eigenaar van de auto aanhield in zijn woonplaats Olst. De man voldeed aan de beschrijving die de meisjes hadden gegeven van de schennispleger. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in Zwolle en heeft daar een verklaring afgelegd. Vervolgens is hij weer in vrijheid gesteld. Het Openbaar Ministerie bekijkt op welke manier de zaak een vervolg gaat krijgen.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Zal wel weer een taakstrafje worden…

  Oud-collega van me is paar jaar terug opgepakt voor meerdere schennisplegingen en aanranding van een meisje van 12.

  Kreeg (na aftrek van 2 weken voorarrest) een taakstraf van 40 uur. >:(


  Maak melding

 2. zwollertje wat een rare reactie er staat nergens wat voor kleur de man heeft ,en wat heeft dan de pvda er weer mee te maken ?als je niks nuttigs te zeggen hebt wees dan gewoon stil dan hoeft ook niemand zich te ergeren !!

  Hoop dat de man een goede straf krijgt ,de viespeuk bahbah .Ga dan naar de hoeren of neem een escort ofzo .Hij blij de dames blij ..zo blijft iedereen tevreden en veroorzaak je ook geen overlast en laat je niemand schrikken .

  meiden goed gedaan trouwens !super stoer dat jullie zijn kenteken hebben opgeschreven:D


  Maak melding

 3. Klinkt niet echt alsof hij het deed voor de meiden. Hij was daar lekker in de natuur met zichzelf bezig en werd bruut verstoord door die meiden! Is toch zielig.


  Maak melding

Reageer