Studenten organiseren dansfeest voor goed doel

Vrijdag 22 juni a.s. vindt vanaf 21.00 uur in De Bierton in Zwolle danceparty “The Summer Begins” plaats. Benjamin Bates zorgt deze avond samen met The Guardian en DJ Q-Rius voor een spetterend dancefeest. De opbrengst van deze avond gaat naar Dance4life voor de strijd tegen aids.

Het dancefeest wordt georganiseerd door studenten van het Deltion College. Kaarten zijn voor € 7,50 in de voorverkoop verkrijgbaar bij SamSam Music. Aan de kassa kosten kaarten € 10. The Summer Begins is een initiatief van negen 2e jaarsstudenten van de opleiding Sport en Beweging op het Deltion College. Voor het keuzevak Management kregen zij de opdracht met een basisbedrag geld in te zamelen voor een goed doel. De negen studenten kozen voor het organiseren van een dancefeest onder de vlag van Dance4life.

Mede dankzij een aantal sponsoren hebben de studenten de kosten van dit feest zo laag mogelijk kunnen houden. De zaal wordt kosteloos ter beschikking gesteld door de eigenaar van De Bierton in Zwolle. Het Deltion College vergoed de kosten voor het drukken van de flyers, posters en kaartjes. Tot slot verzorgt SamSam Music kosteloos de voorverkoop voor het dancefeest. Het feest draait verder op louter vrijwilligers, medestudenten die hun vrije tijd gebruiken voor de organisatie of de promotie van het dancefeest.

Te veel mensen, 36,6 miljoen, hebben aids of zijn drager van het hiv-virus. Met dit feest hopen de studenten een bijdrage te leveren aan de strijd tegen aids. Velen kunnen hen volgen door naar het dancefeest te komen. Dance4life geeft de opbrengst in zijn geheel door aan haar partners STOP AIDS NOW! en MYBODY.

Artikel delen:

Reageer