Zwerver mishandelt mannen aan Grote Markt

Zwolle – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 27 januari een 27-jarige man aangehouden omdat hij twee andere horecabezoekers op hun gezicht had geslagen. Dat gebeurde in een uitgaansgelegenheid in het centrum van Zwolle. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Twee bezoekers van een uitgaansgelegenheid aan de Grote Markt deden in de nacht van zaterdag op zondag aangifte tegen een 27-jarige man zonder vaste woonplaats. Beiden verklaren uit het niets door de man geslagen te zijn. Eén van hen terwijl hij aan de bar zat, en de ander terwijl hij langs de man heen naar het toilet liep. De portier van de uitgaansgelegenheid droeg de verdachte over aan de politie. Die heeft de man overgebracht naar het politiebureau, waar hij de nacht in de cel heeft doorgebracht. Hij wordt vandaag, zondag, verhoord. Beide slachtoffers liepen door de klappen een bloedneus op en één van hen, een 22-jarige man uit Hattem, is naar de huisartsenpost gegaan om zich te laten behandelen. De politie maakt proces-verbaal op.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Die heeft de man overgebracht naar het politiebureau, waar hij de nacht in de cel heeft doorgebracht.

  Ze hadden ‘m beter de nacht in de luchtplaats laten doorbrengen.


  Maak melding

 2. Toegang tot de Herberg en voedselbanken ontzeggen voor 10jaar en werkstraf geven voor half jaar!!
  O ja en nog jaar verbod geven voor de stad!!


  Maak melding

 3. Mike70, ja precies…..erg diep doordacht wat je daar allemaal zegt. Volgens mij ben je slimmer dan dat Mike.

  Trouwens, wie zegt dat de slachtoffers niets hebben gedaan? Zou natuurlijk kunnen, maar dat zeggen vooralsnog alleen de slachtoffers.


  Maak melding

 4. wat een fijne vooroordelen weer. de titel zegt het al: zwerver…..justitie vind dit blijkbaar geen mensen….
  en opsluiten…..daar doet de nl maatschappij niet aan! onze wetgeving voldoet er niet aan, maar velen van de NL bevolking weet dat niet en loopt in de toekomst zeer veel risico dit ook mee te maken.


  Maak melding

Reageer