Fantastica waterspektakel in de IJsselhallen

Het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland, Vitens, heeft de show Aqua Vitens Fantastica naar Nederland gehaald. Klanten van Vitens kunnen tijdens de Week van het Water met een enorme korting naar dit adembenemende waterspektakel in de IJsselhallen in Zwolle. De show is te zien van dinsdag 26 juni tot en met zondag 1 juli.

Tijdens de één uur durende show experimenteren dansers met de kracht van water en trotseren de wetten van de zwaartekracht. Met behulp van elastiek, schommels en 500.000 liter water ontstaat een bijzondere nieuwe dimensie in beweging. Hypnotiserend licht en pulserende muziek maken dat je tijdens de voorstelling Aqua Vitens Fantastica van de ene verbazing in de andere valt. De kracht van het water, de indrukwekkende acrobatische kunsten van de dansers en het spectaculaire decor zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Aqua Vitens Fantastica is vergelijkbaar met spectaculaire shows als De La Guarda en Mayumana en heeft internationaal haar sporen verdiend. De choreografie ligt in handen van Ivan Manzoni. Deze grootmeester regisseerde onder meer de openings- en sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Turijn.

Week van het Water

Van 23 juni tot 1 juli organiseren de Nederlandse waterbedrijven samen met brancheorganisatie Vewin de ‘Week van het Water’. Het drinkwater in Nederland is van een kwaliteit die zijn weerga niet kent in Europa. En daar willen de waterbedrijven één keer per jaar even bij stilstaan. Regionaal organiseren zij verrassende activiteiten voor klanten. Op www.weekvanhetwater.nl zijn alle activiteiten te vinden.

Data en tijdstippen watershow IJsselhallen

Dinsdag 26 juni, 20.00 uur

Woensdag 27 juni, 15.00 en 20.00 uur

Donderdag 28 juni, 20.00 uur

Vrijdag 29 juni, 15.00 en 20.00 uur

Zaterdag 30 juni, 15.00 en 20.00 uur

Zondag 1 juli, 15.00 en 20.00 uur

Kaarten zijn te koop via www.vitens.nl. Prijs voor Vitens-klanten: € 12,15 per persoon (normaal € 39,25). Locatie: IJsselhallen, Rieteweg 4, Zwolle.

Artikel delen:

Reageer