Wensen van vrouwen mogelijk maken in Dieze

Zwolle – Begin februari wordt gestart met de training De Creatiespiraal. De cursus is bedoeld voor mensen die een droom hebben maar niet weten hoe ze moeten beginnen om die droom te verwezenlijken. Droomt u van rust, een eigen bedrijf, een wereldreis? Komt het er alleen nooit van? Doe dan mee en realiseer uw eigen verlangen. In de training leggen de cursisten in twaalf heldere stappen de weg af van wens naar werkelijkheid.

creatief_diezerpoort.jpg

Er is twee keer in de maand, op de maandagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur een workshopsessie. De kosten bedragen 8 Euro. De cursus is in het bijzonder bedoeld voor vrouwen uit Diezerpoort, maar ook vrouwen uit andere wijken zijn welkom. De training is erop gericht om actief aan de slag te gaan om een eigen wens te realiseren. Na beëindiging van de cursus heeft de deelnemer meer handvatten om een volgende keer zelfstandig een droom te verwezenlijken. Ze heeft meer inzicht in hoe het proces verloopt en in welke onderdelen ze sterk is en welke minder. Ester van Norel en Sjoeke-Marije Wallendal geven de training voor de Swolsche Vrouwen Academie, met steun van Travers Welzijn.

De training

De creatiespiraal is geïnspireerd op het gedachtegoed van Marinus Knoope. In 2012 was al een succesvolle eerste editie van deze cursus. Wie belangstelling heeft of meer informatie wil kan zich vervoegen bij Ester van Norel, swolsevrouwenacademie@gmail.com of Sjoeke-Marije Wallendal, tel. 06-44110533. Bij voldoende deelname wordt gestart op 4 februari. Opgave is noodzakelijk.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer