IVN Zwolle geeft vogelzangcursus

Zwolle – IVN Zwolle houdt dit voorjaar de vogelzangcursus. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De vogelzangcursus wordt 12 keer ongeveer anderhalf uur op maandag- of zaterdagochtend buiten gegeven, meestal in het Engelse Werk.

Er is volop aandacht voor de Zwolse zangvogels en langzamerhand leert u steeds meer vogels aan hun zang herkennen. Ervaren en enthousiaste gidsen geven u handige tips en gaan in op de relatie tussen vogels en hun leefomgeving. De kosten bedragen 25 euro voor leden/donateurs van IVN/KNNV en €40 euro voor niet-leden. U kunt zich aanmelden tot 23 februari. Meer informatie en aanmelden op www.ivnzwolle.nl. Het IVN is een heel actieve vereniging voor natuur- en milieueducatie en wil de betrokkenheid van mensen bij de natuur en het landschap in de eigen omgeving vergroten. Verspreid over Nederland heeft het IVN zo’n 180 plaatselijke afdelingen en 12 provinciale consulentschappen.

Iedereen die meer wil weten over de natuur, het milieu en het landschap in Zwolle en omgeving is van harte welkom bij IVN Zwolle en omstreken.

Artikel delen:

Reageer