Landstede Vakantieschool

Zwolle – Leerlingen, studenten en volwassenen die hun niveau willen ophalen van Nederlands en/of rekenen zijn ook komende voorjaarsvakantie (18 t/m 22 februari 2013) van harte welkom op de Landstede Vakantieschool. Hier kunnen zij tijdens de vakantie een ‘stoomcursus’ volgen waarin hun kennis van deze vakken wordt opgefrist of bijgespijkerd. Gedurende vier ochtenden volgen deelnemers dan een intensief bijscholingsprogramma.

 

De Landstede Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en huidige mbo-studenten die hun niveau van het Nederlands of rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op hun (eind)examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Ook studenten en volwassenen waarvoor Nederlands niet de moedertaal is, hebben baat bij deze extra lessen. Landstede is de enige mbo-instelling in Zwolle en omgeving die deze mogelijkheid aanbiedt.

Halve dagen naar school tijdens de vakantie

De Landstede Vakantieschool wordt aangeboden op de locatie van Landstede MBO aan de Fuchsiastraat 1 in Zwolle. Tijdens de Vakantieschool gaan deelnemers dagelijks vier uur naar school. Van 09.00 tot 13.00 uur krijgen ze les in groepen en wordt er deels zelfstandig gewerkt. Daarbij worden de deelnemers intensief begeleid door docenten en door studentassistenten die uitblinken in het vak waarvoor de deelnemer zich heeft aangemeld.

Een lesprogramma op maat

Op de eerste dag wordt door middel van een toets vastgesteld wat het huidige niveau van de deelnemer is. Daarna volgt een gesprek waarin de doelen besproken worden en wordt er een persoonlijk leerprogramma opgesteld. Elk traject is maatwerk en de deelnemer ontvangt aan het eind een officieel certificaat.

Kosten

De Vakantieschool is voor deelnemers die niet bij Landstede zijn ingeschreven €30,- per dag. Dit is inclusief studiemateriaal en exclusief een studieboek ( à€ 12,50). Studenten en deelnemers van Landstede ontvangen 50% korting op het cursusgeld en betalen € 15,00 per dag. Leerlingen die nog een opleiding volgen in het voorgezet onderwijs en zich al hebben aangemeld voor een vervolgopleiding bij Landstede MBO, ontvangen ook 50% korting op de deelnameprijs.

Aanmelden voor de Landstede Vakantieschool

Wil je meer weten of je aanmelden voor de Landstede Vakantieschool? Neem dan contact op met de Landstede Infoshop. Je kunt (gratis) bellen met 0800-0245666 of een mailtje sturen naar info@landstede.nl. Je wordt dan uitgenodigd voor een plaatsingsgesprek. De eerstvolgende Landstede Vakantieschool vindt plaats tijdens de voorjaarsvakantie van 18 t/m 22 februari 2013.

Artikel delen:

Reageer