Vier PEC Zwolle Vrouwen in nationale selectie

Zwolle – De selecties voor Nederland onder 19 en Nederland onder 17 zijn bekendgemaakt. In totaal zijn er vier PEC Zwolle-speelsters opgeroepen voor deze nationale jeugdelftallen.

Simone Kets en Sharon Bruinenberg zijn door bondscoach Maria van Kortenhof opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal onder 17 jaar. In totaal zijn er 23 speelsters opgeroepen voor de trainingsactiviteit op 4 februari in Vleuten. PEC Zwolle-speelsters Jessica Jurg en Yvette van Daelen zijn door bondscoach Aart Korenhoff opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal onder 19 jaar. In totaal heeft de coach 35 speelsters opgeroepen voor de selectieactiviteit, die plaatsvindt op 4 februari. Dit als voorbereiding op het EK 2013 in Wales.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Onlangs las ik hier op de weblog nog van PEC supporters dat het vrouwen voetbal wel gestopt kon worden bij PEC als er ergens op bezuinigd moet worden.Nou ik vond toen van niet de vrouwen moet je ook die kans gunnen zich waar te maken .En zie hier nu er zijn er vier geselecteerd voor de KNVB knap van deze dames .Dus er is wel kwaliteit aanwezig op dat niveau .Wens de dames heel veel succes


    Maak melding

Reageer