VV Berkum loot Go Ahead Kampen

Zwolle – Bij de loting voor de derde ronde van het toernooi om de Districtsbeker Oost is er voor Berkum een oude bekende uit de bus gekomen. Op dinsdag 26 februari zal de Zwolse hoofdklasser namelijk in een uitduel de strijd aanbinden met Go Ahead Kampen.

Go Ahead Kampen doet het momenteel prima in de sterk bezette 1e Klasse D. De Kampenaren staan daar op een gedeelde tweede plaats, met slechts één punt achterstand op koploper DOS ’37, en lijken de kansen op een terugkeer naar de Hoofdklasse dus nog volledig in eigen hand te hebben. Mocht Berkum het bekerduel tegen Go Ahead Kampen als winnaar afsluiten dan wacht opnieuw een interessante wedstrijd in de volgende ronde. In dat geval zal Berkum op 19 maart, eveneens een dinsdag, op eigen terrein spelen tegen de winnaar van het duel Bennekom – Lienden. Nadere bijzonderheden wat betreft aanvangstijden worden later bekend gemaakt.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mocht Berkum het halen men loopt alweer zover vooruit en de wedstrijd moet nog gespeeld worden .Ze moeten gemotiveerd worden dat ze gewoon moeten zorgen dat ze een ronde verder komen lijkt me verstandiger als te zeggen van mocht het zo zijn.Ik zou zeggen er tegenaan en winnen die hap


    Maak melding

Reageer