Wegpiraat veroorzaakt aanrijding aan Lassuslaan

Zwolle – Op dinsdagavond 29 januari vond er aan de Lassuslaan een ongeval plaats tussen een voetganger en een auto. Een 47-jarige vrouw met onbekende woon- of verblijfplaats was daarbij gewond geraakt. De bestuurder van de auto, een 21-jarige Zwollenaar, was doorgereden.

Volgens een getuige zou de bestuurder van de auto met hoge snelheid hebben gereden en vanaf de Bachlaan de Lassuslaan zijn opgereden waarbij hij de binnenbocht had genomen en vervolgens tegen de vrouw was aangereden die aan het oversteken was. De vrouw werd met onbekende verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder meldde zich later bij het politiebureau alwaar hij werd aangehouden.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Van deze bestuurder mag je het rijbewijs afpakken. Geef hem een huftercursus en laat hem zijn rijbewijs opnieuw halen. Als ik zie hoeveel automobilisten hier in de wijk scheuren valt het me mee dat het nu pas een keer raak is.


  Maak melding

 2. Nou ja, hij had het ook niet kunnen doen, dus in elk geval netjes dat hij zich alsnog meldt.
  Wat geen goedkeuring inhoudt voor het rijgedrag natuurlijk, en ook het doorrijden is een slechte zaak. Maar dat mag helder zijn.
  Beterschap gewenst aan de vrouw van 47 jaar.

  Groet van Quesjer


  Maak melding

Reageer