Inschrijving Halve Marathon start 1 februari

Zwolle – De inschrijving voor de dertiende editie van het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival gaat vrijdag 1 februari om 12.00 uur van start. Via de website http://www.halvemarathonzwolle.nl/ kunnen hardlopers zich inschrijven – zowel Zwolse Halve Marathon als Waviin 4 Engelse Mijlen – voor het grootste loopevenement van Zwolle, dat dit jaar plaats heeft op zaterdag 8 juni.

20120609-213114-gvds.jpg

Al twaalf jaar gaan sport en gezelligheid erg goed samen bij het Zwolse Halve Marathon Festival. De hardlopers worden aangemoedigd door duizenden supporters en weten iedere keer weer harder te lopen door de aanmoedigingen van het publiek. Ook in 2013 zal het evenement groots worden. Over belangstelling hoeft de organisatie niet te klagen, dus schrijf je snel in! Aan de Zwolse Halve Marathon kunnen maximaal 4.000 lopers meedoen. Voor de Wavin 4 Engelse Mijlen geldt een maximum van 4.500 lopers. De inschrijving voor de Business Runs van het Zwolse Halve Marathon Festival start – zoals elk jaar – in maart. Bedrijven kunnen onder hun eigen naam een groep deelnemers inschrijven en zodoende meedoen in het klassement van de Scania 4EM Business Run of de Rabobank Business Run over 21,1 kilometer.

 

De organisatie van het grootste loopevenement van Zwolle heeft besloten om drie goede doelen aan het Zwolse Halve Marathon Festival 2013 te koppelen. Zo kunnen de hardlopers tijdens de inschrijving voor de Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon of de Wavin 4 Engelse Mijlen er (geheel vrijblijvend) voor kiezen om geld te doneren aan Stichting Hospice Zwolle, Stichting Present Zwolle of Autisme Sportief.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer