Wijkrestaurant De Pol biedt middagmaaltijd

Zwolle – Vanaf maandag 4 februari zijn bezoekers ook tussen de middag welkom bij de wijkcentrum de Pol om lekker te eten in het wijkrestaurant. De keuken van Zuid zet dan ook elke maandag- en dinsdagmiddag een smakelijk middagmenu op tafel. Voor € 6,- geniet u van een 2-gangen menu. U bent ook welkom op vrijdagen en voor het speciale koopavondmenu.

Verder is het buurtrestaurant de Keuken van Zuid in wijkcentrum de Pol wekelijks geopend op de woensdag of donderdagavond! U kunt dus elke dag eten in de Pol. Voor en door wijkbewoners van Zwolle Zuid. Ook interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor uw wijk? Nieuwe vrijwilligers voor de keuken zijn van harte welkom! Kom langs bij de Pol, voor het komende menu, folders voor de verschillende activiteiten, een praatje of een lekker kopje koffie!

  4 februari 12.00 uur Soep, krieltjes met een saucijs en snijbonen/witte bonen 5 februari 12.00 uur Lasagne en Yoghurt 8 februari 17.00 uur Groentesoep, gehaktbal komkommersalade en boontjes U kunt zich opgeven via Wijkcentrum de Pol, 038 8515780 vóór 10 uur op de dag zelf.

Artikel delen:

Reageer