Hedon pakt opnieuw uit met 90’S NOW

Zwolle – Zaterdag 9 februari stapt Hedon terug in de tijd en wanen we ons weer even in de jaren negentig. Gary Global Jr. en zijn Allstar Hitsystem keren Hedon ondersteboven met de meest kenmerkende hits uit dat decennium, terwijl in Popfront The Hangin’DJ’s de beste alternatieve 90’s platen uit hun koffers toveren.

Na een finaal uitverkochte Oud & Nieuw editie komt Hedon in februari terug met een gloednieuwe 90’s Now. De vetste dancetunes, grootste rockanthems, iconische hiphoptracks en natuurlijk de typerende happy hardcore van de nineties; het is tijd voor Gary Global en zijn extended AllStar Hitsystem om te bewijzen dat zijn Lowlandsboekingen geen toevalstreffers zijn. Te midden van de dikste visuals en de meest legendarische hits brengt 90’s Now jou en je vrienden het feestje waar nog lang aan gerefereerd zal worden!

90’S ALTERNATIVE

De toevoeging van het Alternative podium tijdens de Oud & Nieuw editie beviel zo goed dat we in februari opnieuw flink uitpakken. The Hangin’ DJ’s stoffen hun platenkoffers af en gaan in Popfront op zoek naar de alternatievezijde van de jaren negentig. Van Nirvana tot de Prodigy via Smashing Pumpkins,Radiohead en Blur naar Weezer, Kula Shaker en noem de iconen maar op. Kortom, 90’s all over the place!

90’S NOW + 90’S ALTERNATIVE

Locatie : Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 9 februari
Aanvang: 2200 uur
Entree : € 10,00 (vvk) – € 12,50 (deur) – exclusief €1,00 servicekosten

Kaarten zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl en Plato Zwolle.

Artikel delen:

Reageer