PEC Zwolle contracteert Maikel van der Werff

Zwolle – PEC Zwolle heeft zich versterkt met Maikel van der Werff. De 23-jarige centrale verdediger komt per direct over van FC Volendam en tekent een contract voor tweeënhalf jaar.

Van der Werff stond nog tot de zomer onder contract in Volendam. Hij speelde 72 wedstrijden in het eerste elftal van ‘Het Andere Oranje.’ Hierin wist hij elf maal het net te vinden. ,,Maikel van der Werff staat al lange tijd op onze scoutingslijst. We hebben hem dan ook intensief gevolgd, zelfs tijdens het trainingskamp in Belek hebben we hem nog zien spelen. Door de ontstane situatie, met het vertrek van Joey van den Berg, hebben we direct toegehapt en niet gewacht tot de zomer", aldus Technisch Directeur Gerard Nijkamp.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

25 gedachten over “PEC Zwolle contracteert Maikel van der Werff”

  1. Een Mokummer in Zwolle, hehe eindelijk weer na bijv. hr. van der Hengst, Weggelaar, van Roon en vast nog veel meer: die gaat geheid de goeie (lees branie) impulsen overbrengen.

  2. Denk nu: een rest van zijn leven met zijn dame in Frankrijk (Corsica ofzo) als Gert van Dijk (ex-sportverslagtopper bij De Zwolsche) in Italië heeft >:(>:(>:( Sorry, voor de ietwat overdreven uiting van jaloezie.

  3. @Dick, dat goudhaantje was me er één, heel wat avonden bij de Kleine geweest, toen hij hier speelde. Het mokumse deel van de selectie kwam er veel, zeker naar de thuiswedstrijden van PEC.
    In ze spuugden er niet in, ook zeker Rep niet.

    Mooie tijden:D

  4. @ ingrid, waarom heb ik dat verdeurie allemaal gemist bij De Kleine (toch een WVF-café)….was ik zeker in onze mooi kantine zeker mijn kostbare tijd aan het verdoen met haantjes tegen elkaar opzetten >:(

    Ach, bout dat nou. As’t maar gezellig is.

  5. Als Jans maar niet Skippie als assistent gaat nemen…Bedoel Sjon heeft wel een leuke dame daarnietvan en Sjon is gezellig maar uh……NIET DOEN 😮

  6. @Dick, je kunt niet alles hebben het was indertijd ook een echt SV Zwolle café. En ik was toen een fanatieke PEC Zwolle aanhanger. En er het was in het Hazes tijdperk, en deze muziek werd daar volop gedraaid. Met als afsluiter steevast. Het is tijd de hoogste tijd.

    En PEC Zwolle nu 2-1 :D:D

Reacties zijn gesloten.