Interactief voorlezen bij de bibliotheek

Zwolle – Vrijdag 1 februari kunnen de jongste kinderen samen met hun ouders of opa en oma genieten van het Prentenboek van het Jaar Nog 100 nachtjes slapen van Milja Praagman. In de bibliotheken van de Aalanden en in Zwolle Zuid laat muziekdocente Ann Kampen kinderen het boek beleven.

Nog 100 nachtjes slapen van de schrijfster Milja Praagman is gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2013. Dit prentenboek over het meisje Dorus, dat niet kan wachten tot ze jarig is, is één groot feest om naar te kijken en te luisteren! Muziekdocente Ann Kampen laat kinderen een boek met alle zintuigen ervaren: niet alleen kijken en luisteren, maar ook zelf vertellen, zingen, bewegen, dansen en muziek maken!  Ann Kampen heeft in de loop der jaren een naam gevestigd waar het gaat om Muziek op schoot. Honderden kinderen en hun ouders hebben inmiddels één of meer cursussen bij haar gevolgd. Daarnaast geeft ze trainingen en workshops voor alle mensen die beroepsmatig of vrijwillig met jonge kinderen werken. In september 2012 heeft zij samen met Margriet Evers MUZIN! opgestart. MUZIN! is het muziekeducatieve bedrijf van Zwolle, dat zowel binnen- als buitenschoolse lessen, cursussen en projecten verzorgt.

‘Doe mee(r) met een boek…’ vindt vrijdag 1 februari van 10.00 tot 12.00 uur plaats in de Bibliotheek Aalanden. Wie dan niet kan, heeft ’s middags van 15.00 tot 16.00 uur de gelegenheid om in de Bibliotheek Zwolle Zuid mee te doen. De entree bedraagt voor kinderen 5 euro. Ouders betalen geen entree. Reserveren is mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer