Nieuwe clubavond Sunscape

Zwolle – Hedon rolt op Valentijnsdag 14 februari de rode loper uit voor een gloednieuwe clubavond; Sunscape! Ga los op de de meest sexy en groovy clubbangers te midden van een classy setting. Pure aankleding in de vorm van oogstrelende visuals en unieke showelementen in combinatie met de beste latin- en vocal house van dit moment. Elke editie weer verzorgen de resident dj’s Casper Grey, Mark LaRocca en Timo-T jouw avond in optima forma. Na afloop nog ff nagenieten van de memorabele vibe die Sunscape heet? De sets zijn terug te luisteren bij het gelijknamige radioprogramma op DEEP.FM.

Casper Grey is al jaren een bekende naam in het Zwolse uitgaansleven, maar ook ver daarbuiten. Eerder stond hij al meerdere malen in Panama en Hotel Arena, Amsterdam, Monza in Utrecht en Bloomingdale aan Zee. Maar ook buiten de landsgrenzen (van Zweden tot en met Ibiza) was Casper regelmatig achter de decks te bewonderen. Mark LaRocca heeft al de nodige mooie gigs achter zijn naam staan. Zo zijn daar: Elegance in de Little Buddha in Amsterdam, Explosion Festival en natuurlijk Fusion Of Dance Festival! Daarnaast is Mark ook druk bezig met zijn eigen producties. Afgelopen jaar was hij zelfs runner-up in de SlamFm DJ Talent Of The Year Contest.

Timo-T heeft al een flinke lijst met eigen producties en mashups achter zijn naam staan. Platen die onder meer door Laidback Luke zijn opgepikt! Naast zijn eerdere gigs bij University Of Dance ken je Timo-T ook van Fusion Of Dance!

Datum:do, 14 feb 2013

  • 23:00
  • 23:00
  • Hedon
  • 18+
  • € 5,00 – voor 24.00 uur gratis
  • Gerelateerde Berichten

    (Automatisch gegenereerd)