Beelden schutter coffeeshop TaK straat

Zwolle – In de nacht van woensdag 23 op donderdag 24 januari wordt coffeeshop Dino’s aan de Thomas a Kempisstraat ibeschoten met een automatisch vuurwapen. In de ruit van de coffeeshop zitten meer dan twintig kogelgaten. Het wapen is later in de omgeving naast de Aldi teruggevonden. Er zijn beelden van de schutter. De politie is op zoek naar getuigen, onder wie twee fietsers die na de beschieting langsreden. Bel tips gratis door op: 0800 – 6070 of anoniem via 0800 – 7000.

https://youtu.be/N7AOwY1F3EM

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Wat ik bijzondervind is dat de politie de mogelijkheid benadrukt dat het een wraakactie zou zijn van een klant die niet binnengelaten is. Kan natuurlijk, maar het geweer is een auto atomtisch geweer en deze is teruggevonden verderop. Dergelijke geweren zijn volgens mij nogal aan de prijs, duizend of tweeduizend euro lijkt mij niet vreemd.ik vind het dan nogal een investering voor wraak nemen om een kleinigheid. Er zouin dat geval een ego goed gekrenkt moeten zijn en dat zouterug te herleiden moeten zijn lijkt me. Persoonlijk denk ik dat erzwaardere belangen achter zitten, wanneer je een geweer van die prijs ervoor opoffert en er een flinke straf voor riskeert….


  ⚠️ Meld

 2. Als je dit beelden van de schutter noemt, heb ik nog wel een camera die betere beeldkwaliteit heeft. Wat een baggerbeelden. Je herkent niets.
  Waarschijnlijk is er weer eens sterk bezuinigd op de camera, maar ja er hangt er een dus zal het wel goed zijn.  ⚠️ Meld

 3. Idd

  Persoonlijk denk ik dat erzwaardere belangen achter zitten, wanneer je een geweer van die prijs ervoor opoffert en er een flinke straf voor riskeert….

  Kan die Alberto Stegeman er niet even naar kijken? Is toch een soort Peterrrrrrr-2 en woont in Zwolle (dacht ik)….even naar de TaKstr fietsen….sporenonderzoekie en situatie proberen te reconstrueren in de kop……….

  Of doen dat soort jongens dat alleen met camera en mic en als er een zak euri wordt overgemaakt?


  ⚠️ Meld

 4. Dit verhaal rammelt aan alle kanten.
  Het lijkt haast wel of de schutter naar de pui loopt om een gereedliggend wapen te pakken, kijk naar zijn houding en de beweging van zijn rechterarm.
  Een semi/automatisch wapen kost inderdaad een paar knaken, teveel voor een gekrenkt egootje in ieder geval.
  Ga maar eens na of de uitbater van de shop een vergunningsaanvraag heeft liggen voor een andere locatie in de stad of iets dergelijks.
  Dit zaakje stinkt maar niet naar wiet.


  ⚠️ Meld

 5. waarom is zo’n drugs hol ?berhaubt open, aan een weg vlak bij een jongeren centrum en een school? sluiten die bende zou ik zeggen en nagaan waar ze hun vegif inkopen… die schutter was dood kalm,dus die is door de concurentie, of door een mafia groep die bescherming verkoopt gestuurt…..volgende keer als de uitbater niet betaald een molotov coctail? lekker voor de buren ook….


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.