Gewond bij verkeersongeval Leo Majorlaan

Zwolle – Bij een verkeersongeval op de kruising Leo Majorlaan / Wethouder Alferinkweg / Hortensiastraat is donderdagmorgen 31 januari een 20-jarige autobestuurster uit Wezep gewond geraakt. Zij werd met nekletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De vrouw sloeg, komend vanaf de Hortensiastraat, linksaf om de Wethouder Alferinkweg op te rijden. Daarbij gaf zij geen vrije doorgang aan een auto, bestuurd door een 24-jarige Zwollenaar, die vanaf de Leo Majorlaan de kruising recht over wilde steken. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. het was ook maar een kwestie van tijd dat er op deze
  kruising een ongeluk zou plaatsvinden!!!!>:(
  kotsmisselijk word ik er van,elke dag weer dat kuddegedrag bah!


  ⚠️ Meld

 2. vroeg in de ochtend staan de stoplichten op oranje te knipperen.dan is de weg leo majorlaan/hortensiastraat een voorrangsweg.
  dus als het ongeluk dan is gebeurt is het dus een kwestie van geen voorrang verlenen.  ⚠️ Meld

 3. idd, vanaf nuri wasstraat staan ook geen “haaietanden” naar de brederostraat terwijl iedereen er van uit gaat van wel, nog wel een zooitje zonder duidelijke wegbewijzering en goede stoplichten.


  ⚠️ Meld

 4. dat heeft aan dat stoplicht gelegen, is mij daar ook aleens overkomen, je kijkt daar heelmakkelijk naar het verkeerde licht, dat voor rechtdoor ipv links af… ligt aan het ligt of zo… bij mij liep het gelukkig goed af…>:(>:(


  ⚠️ Meld

 5. Verkeerslichten om af te slaan en rechtdoor te gaan staan idd op een verwarrende manier naast elkaar geplaatst… veel mensen zijn geneigd te reageren op het verkeerde verkeerslicht! Is een gevaarlijk kruispunt daardoor.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.