Echtpaar Scheiuit-Stoker 60 jaar getrouwd

Zwolle – Het echtpaar Scheiuit-Stoker viert op zaterdag 2 februari hun 60-jarig huwelijkfeest in ‘Uitspanning Het Engelse Werk’ in Zwolle. Burgemeester Henk Jan Meijer heeft het echtpaar woensdag 30 januari een bezoek gebracht. Als cadeau hebben zij de keramieken vaas van de Zwolse kunstenaar Jan Kamphuis ontvangen.

De heer Jan Scheiuit is geboren te Dedemsvaart op 3 mei 1933. Mevrouw Jantina Stoker is geboren te Amsterdam op 3 januari 1934. Ze hebben 5 kinderen, 10 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Ze hebben elkaar leren kennen in Dedemsvaart waar de ouders van mevrouw met hun schip lagen. In Dedemsvaart zijn ze ook getrouwd waar ze de eerste jaren hebben gewoond. Beroep van meneer Scheiuit was in de scheepsbouw en in zijn vrije tijd was hij al bij de EHBO. Dat heeft hij 25 jaar gedaan. Toen het bedrijf naar Kampen verhuisde is het echtpaar meeverhuisd. Mevrouw was daar bejaardenhulp. Na het pensioen is men naar Zwolle verhuisd.

Hobby’s van meneer en mevrouw zijn dat ze jaren samen met de caravan zijn rondgetrokken. Nu fietsen ze veel en mogen ook graag wandelen. En zo nu en dan maken ze samen nog een reisje met de bus. Om het rijden met de eigen auto op te frissen gaan ze een cursus rijvaardigheid volgen om bij te blijven. Naar 60 jaar lief en leed zijn de heer en mevrouw Scheiuit nog goed gezond.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Leuk bericht. Het zijn onze buren en wij hebben dat heugelijke gebeuren gisteravond met hun mogen delen. Jammer dat er geen foto is, dat maakt het allemaal wat completer.


  ⚠️ Meld

 2. Normaliter krijgen de vrijwilligers van Weblog Zwolle via de gemeente Zwolle een uitnodiging om bij een bezoek van iemand van het college aanawezig te zijn. Dat was dit keer niet zo.


  ⚠️ Meld

 3. Van Harte: 60 jaar en beiden nog goed gezond. Dat is niet iedereen gegeven. Goed van de gemeente zeg!

  Normaliter krijgen de vrijwilligers van Weblog Zwolle via de gemeente Zwolle een uitnodiging

  Jammer dat ze ook wel eens een steekje laten vallen.

  Ken ook een dame Stoker, was gister gastvrouw bij Vitesse-Ajax in ….haar thuisbasis te Emmen. Nou, die kun je er wel bij hebben!


  ⚠️ Meld

 4. Of het nog ongeloofwaardiger kan?

  Een echtpaar in Polen is vandaag precies 82 jaar getrouwd. Het is voor zover bekend het langstlopende huwelijk in Europa, melden Poolse media.  ⚠️ Meld

 5. Hallo
  Gefeliciteerd Familie met deze 60 jarig huwelijk
  Wij hebben een reis gemaakt met de bus ,was erg gezellig
  Wim en Jenny Vrieswijk:D


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.