Inbreker gepakt aan Hugo de Vrieslaan

Zwolle – De politie heeft vrijdagavond 1 februari een 32-jarige Zwollenaar aangehouden, nadat hij op heterdaad werd betrapt bij een poging tot inbraak.

Rond 22.30 uur belde een getuige de politie met de melding dat hij net een man bij de woning van zijn buren aan de Lorentzlaan had gezien, die zich verdacht gedroeg. Toen de politieagenten ter plaatse waren, hoorden ze ineens glasgerinkel even verderop in de Hugo de Vrieslaan. Daarbij fietste en rende twee verdachten weg. De man die te voet wegvluchtte, kon door de politieagenten worden aangehouden. Hij voldeed aan het signalement dat de getuige van de verdachte situatie had gegeven. Ook bleek dat de man inbrekerswerktuig bij zich had. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. ik laat regelmatig de hond uit rond 21,30 -2200 uur maar als ik dan zie wat er aan duistere figuren rondloopt verbaast het mij niet dat er her en der wat gejat wordt, sommige gaan op vakantie (o,a, in de hugo de vrieslaan ) en doen elke avond op de zelfde tijd de lichtjes aan ,slim he valt niet op ,dus wel


    Maak melding

Reageer