The MiseryMen in de Enk

Zwolle – Op zondag 10 februari van 14.00 – 16.00 uur zal The MiseryMen een optreden verzorgen in de Enk in Assendorp. De oorsprong van deze roemruchte Zwolse rock&roll band is te vinden in de vroege jaren ’60. Ondanks wat wisselingen in de bezetting wordt er nog steeds opgetreden met het authentieke herkenbare repertoire. Voor de liefhebbers van de originele jaren zestig muziek een feest van herkenning. Vroege nummers van de Rolling Stones, Kinks, the Who en Janis Joplin zullen zeker voorbij komen. Terwijl ook het swingende werk van Cliff Richard en de Shadows niet geschuwd wordt.

misery_men.jpg
Wethouder Nelleke Vedelaar met haar MiseryMen

Voor de “oudere jongeren” is het een middag om niet te missen. Daar de band slechts incidenteel optreedt is dit een unieke gelegenheid om de mannen én vrouw aan het werk te horen. Gegarandeerd een feestje voor degenen die de wilde jaren van de beatmuziek nog meegemaakt hebben. Veel hits uit die periode zijn in de afgelopen decennia, al dan niet in originele uitvoering, weer in de hitlijsten voorbij gekomen waardoor ze ook door de jeugd nog volop meegezongen kunnen worden. Het wordt dus niet uitsluitend een optreden voor grijzende vaders! Geen Muziek in de Tent maar wel Muziek in de Enk die zeker de moeite waard is om naar Assendorp af te reizen.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Ik was ook nieuwsgierig. Vond een artikel bij hun optreden vorig jaar:

    De huidige bezetting bestaat uit: Freek Kamphuis ?? gitaar, Henk Volkers ?? gitaar, Bé Mengerink ?? bas, Fred Wandscheer ?? drums, Nelleke Vedelaar en Hans Hubbers ?? zang    Maak melding

Reageer