Zwolle genomineerd voor Hengelsporthoofdstad

Zwolle – De verkiezing Hengelsporthoofdstad van het jaar, die georganiseerd wordt door de hengelsportbeurs Visma, waarbij een gemeente door hengelsporters kan worden genomineerd, bestaat 3 jaar. De winnaars van voorgaande edities zijn Rotterdam en Hoogezand-Sappemeer, Deze winnaars hebben zich de laatste tijd ingezet voor de hengelsport. Op de gemeente Zwolle is de afgelopen periode massaal gestemd en is nu 1 van de 3 kanshebbers is voor de titel!

hengelsporthoofdstad.jpg

Een hele eer, want er zijn maar liefst 83 verschillende gemeenten genomineerd en Zwolle behoort op basis van waardering tot de top 3. De onderliggende reden van de verkiezing is om de samenwerking tussen gemeente en hengelsportverenigingen te versterken. Vanaf heden kunt u inwoners en anderen geïnteresseerden stemmen en zo de titel in de wacht te slepen. Stemmen kan via www.visma.nl/hengelsporthoofdstad. Een extra voordeel is dat de gemeente Zwolle als hengelsportgemeente zich kan profileren tijdens Visma. De gemeente / hengelsportvereniging gratis standruimte aangeboden. De uitreiking van de verkiezing vindt plaats op 1 maart 2013 in Ahoy Rotterdam.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Zwolle genomineerd voor Hengelsporthoofdstad”

  1. Hier komt het gevoel m weer bij de grote jongens te horen weer om de hoek kijken. In de top 3, Zwolle het gaat steeds beter, jammer alleen dat het op het gebed van de hengelsport is.

  2. Wat is er mis mee dat het op het gebied van hengelsport is? Ik heb niets met karpervissen, maar Zwolle heeft daar wel een grote beurs in; toch iets wat Zwolle op dat gebied wel op de kaart zet!

  3. Den Helder mag zich na drie keer genomineerd te zijn eindelijk ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’ noemen. Met maar liefst 52% van de ruim 2.000 stemmen liet de stad de andere finalisten Den Haag en Zwolle achter zich.

Reacties zijn gesloten.