Het weer: perioden met zon

Zwolle De komende nacht gaat het in onze regio enige tijd sneeuwen. In het noorden is het droog en vormt zich een mistbank. Daar gaat het op de meeste plekken licht vriezen, elders koelt het tot rond het vriespunt af. Woensdag zijn er perioden met zon, lokaal is er nog een winterse bui en in de middag wordt het tussen 4 en 6 graden.

05-02-2013_weerfoto__van_nagelstraat_.jpg
Van Nagellstraat

Donderdag wordt een noordelijke stroming in stand gehouden tussen een hogedrukgebied ten westen van het land en lage druk ten oosten. De noordenwind voert koude lucht aan waarin enkele winterse buien voorkomen. De temperatuur ligt overdag enkele graden boven het vriespunt. Tot ruim na het weekend blijft het wat kouder dan normaal met in de nachten lichte vorst en overdag temperaturen rond het vriespunt. De neerslagkansen zijn niet groot, maar af en toe kan er een winterse bui vallen. Op de lange termijn lijkt het weer zachter en wisselvalliger te worden.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Als je het zo bekijkt Ja !! Met rechtsaf de Zuiderkerkstraat die uitkomt op de v Karnebeekstraat, waar vroegen Kan & Denneboom zat…..:D:D


    Maak melding

Reageer