Nieuw bestuur voor SV Zwolle

Zwolle – SV Zwolle heeft een nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur van de voetbalvereniging werd dinsdagavond tijdens een druk bezochte bijzondere ledenvergadering unaniem gekozen door de leden.

nieuwbestuursvzwolle-3.jpg
Op de foto (vlnr): Edwin Benning, Wim van Enteren, Eric Assen, John Berendsen, Marian Visscher, Roland Teters en Rämon Vermeulen.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Wim van Enteren (voorzitter), Marian Visscher (secretaris), Roland Teters (tweede secretaris), Rämon Vermeulen (penningmeester), John Berendsen (jeugdcommissie), Eric Assen (technische commissie) en Edwin Benning (communicatie en marketing). Wim van Enteren, Marian Visscher, Roland Teters en Rämon Vermeulen vormen het dagelijkse bestuur van de vereniging. Wim van Enteren bedankte in zijn eerste toespraak als voorzitter het oude bestuur voor de afgelopen jaren. Het oude bestuur bestond uit Jan Nijhuis, Ronald Veldman, Stef ten Have, Jorik van Vilsteren en Rämon Vermeulen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Heb bijzonder veel respect voor de mensen die zich hier voor inzetten en wens ze heel veel goede tijden in de toekomst.Zie ook vele mensen op de foto die al jaren met de club verbonden zijn die zeker een lintje verdienen succes allemaal


    Maak melding

Reageer