Doe mee met de Week van de Amateurkunst

Zwolle – Van zaterdag 25 mei tot en met zaterdag 1 juni 2013 vindt in Zwolle de Week van de Amateurkunst (WAK) plaats. Na twee eerdere succesvolle edities kijkt Kunst & Zo er naar uit ook in 2013 samen met de vele amateurkunstenaars in Zwolle een mooie week neer te zetten.

20120609-172514-gvds.jpg

Of jullie nu een koor of muziekvereniging zijn of dat je gitaar speelt in een band, graag schildert of als theatergroep regelmatig optreedt: op dat moment ben je bezig met amateurkunst. Kortom deelname aan de Week van de Amateurkunst is voor iedereen die actief aan kunst doet. Individueel of in groepsverband, jong of oud. Daarnaast is de WAK er óók voor alle inwoners van Zwolle. Met deze week willen we aan hen laten zien wat Zwolle allemaal te bieden heeft op het gebied van amateurkunst.

Toon jouw enthousiasme en talent en meld je aan! Dit kan zijn met een wervelend optreden (alleen of met jouw vereniging) inspirerende workshops, een boeiende expositie of misschien een open huis?

Wil je graag iets doen tijdens de WAK maar zou je graag ondersteuning krijgen in het opstarten of uitzetten van een plan, óók dan kun je bij ons terecht.

Waarom meedoen?

Deelname aan de WAK is de uitgelezen kans om jouw amateurkunstvereniging en/of jouw culturele activiteit of project onder de aandacht te brengen bij een groot publiek en te laten zien wat je als amateurkunstenaar(s) in huis hebt. Bovendien krijg je als deelnemer de ruimte om jezelf en jouw activiteit te presenteren in de algehele communicatie rondom de WAK, waarbij de activiteit wordt meegenomen in de brede publiciteit over deze week.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan aan door middel van het aanmeldformulier dat je kunt vinden op de site www.kunstenzo.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anne Bussink via het e-mailadres info@kunstenzo.nl of telefonisch op het telefoonnummer (038) 852 87 01.

Artikel delen:

Reageer