Smit, Van der Velde en Nijhuis naar WVF

Zwolle – Voetbalvereniging WVF houdt op woensdag 13 maart haar jaarlijks terugkerende sponsoravond. Dit keer zijn te gast in een setting van een sportcafé Jan Smit (voorzitter van Heracles), Riemer van der Velde (oud-voorzitter van SC Heerenveen) en toparbiter Bas Nijhuis.

Onder leiding van sportverslaggever Eddy van der Ley van het Algemeen Dagblad gaan zij het gesprek aan. De ontvangst voor sponsoren van de club, zij hebben een uitnodiging ontvangen, is van 18.15 tot en met 18.45 uur in de kantine van WVF aan de Stinsweg 15 in Westenholte. Vervolgens staat van 19.00 tot en met 20.30 uur het buffet klaar. Deze wordt verzorgd door topkok Arjan Bisschop van hotel/restaurant De Zon in Ommen. Het sportcafé met het genoemde panel staat gepland van 20.45 tot en met 22.00 uur. Aansluitend is er volop de gelegenheid om te borrelen en te netwerken.

Succesvol en kleurrijk

De overeenkomsten tussen Riemer van der Velde en Jan Smit zijn groot. Beide zijn succesvolle en kleurrijke zakenlieden, die met een groot kloppend clubhart en een uitstekende (financiële) visie een modale club uit de eerste divisie wisten te transformeren tot een bloeiende en succesrijke eredivisionist. Van der Velde, ex-motorcoureur, was tussen 1983 en 2006 voorzitter van SC Heerenveen en leidde de Friese club zelfs naar de Champions League. Smit, ex-korfballer, staat sinds het begin van de jaren negentig aan het roer bij Heracles Almelo en wist de club met minimale middelen om te toveren tot een middenmoter, die zelfs een keer zesde werd en de playoffs om Europees voetbal haalde. Beide markante personality’s vertellen bij WVF op indringende en soms hilarische wijze over hun succesverhaal.

Scheidsrechter Bas Nijhuis is de derde gast van de sponsoravond. De arbiter uit Enschede behoort tot de vaderlandse en Europese top en vertelt op een aanstekelijk humoristische manier over zijn belevenissen in de wondere wereld van het topvoetbal.

WVF vraagt sponsoren hun komst en die van hun metgezellen kenbaar te maken via sponsoring@wvf.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Jazeker hebben we die in Almeloo. Maar dat bespreken we allereerst met de trainer zoals je begrijpt. Anders sturen we hem het Bosz in en dat willen we niet. We zijn geen FC Munsterman


    Maak melding

Reageer