Wethouder maakt kennis met Baba Anne

Zwolle – Wethouder Nelleke Vedelaar was woensdagmiddag in Fermate bij de Turkse vrouwengroep Baba Anne op bezoek. De wethouder liet zich op ontspannen wijze informeren over de vrouwengroep en haar activiteiten. Baba Anne zijn de Turkse woorden voor papa en mama.

06-02-2013_turkse_vrouwengroep_baba_anne_fermate-_n_vedelaar_02_.jpg

De Turkse vrouwengroep is actieve club. Maandelijks komen ze bij elkaar in Fermate. Vorige week beleefden de vrouwen een onvergetelijke avond bij de bekerwedstrijd PEC Zwolle – Heracles Almelo in de Goede Doelen Box van het PEC Zwolle stadion. Woensdag was wethouder Vedelaar op bezoek. De Turkse dames konden het bezoek zeer waarderen.

06-02-2013_turkse_vrouwengroep_baba_anne_fermate-_n_vedelaar_03_.jpg

06-02-2013_turkse_vrouwengroep_baba_anne_fermate-_n_vedelaar_01_.jpg

06-02-2013_turkse_vrouwengroep_baba_anne_fermate-_n_vedelaar_05_.jpg

Via Lees verder nog een foto…

06-02-2013_turkse_vrouwengroep_baba_anne_fermate-_n_vedelaar_04_.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
 1. He wat leuk dat de wethouder kennis heeft gemaakt met de Turkse vrouwen, zo te zien was het erg gezellig, ik wil de wethouder bij deze mijn dank uitspreken, zo krijgen de Turkse dames ook een plek in de maatschappij, dit is ook het motto van Gem. Zwolle (idereen doet mee)
  Nelleke Vedelaar heeft denk ik met dit bezoek de harten veroverd van deze dames! Ook heeft zij mijn respect verdiend hiermee, ga zo door Nelleke. Ook wens ik de dames veel succes en geluk, jullie zijn in zwolle van harte welkom. Geniet ervan.


  Maak melding

 2. Ja als Nederlandse man vind ik dit ook geweldig dat nu deze vrouwen ook een soort vrouwencafe voor hun zelf hebben .Je ziet altijd de turkse mannen alleen bij elkaar zitten in een club en de vrouwen thuis werken .Dus Turkse dames ga zo door met het samen zijn


  Maak melding

 3. Dick, beetje generaliserend. Ik geef les aan een aantal dames van Turkse komaf. Is prima mee te communiceren. De tweede generatie spreekt al een stuk beter Nederlands. En hoe meer ze integreren hoe beter het Nederlands ook gaat.


  Maak melding

Reageer